Работно време: 24/7  

  Безплатна доставка при поръчка над 100лв.                 Промо код STRONG5                       + 18             VIP CARD 

Вход
Вход

Работно време: 24/7  

  Безплатна доставка при поръчка над 100лв.                 Промо код STRONG5                       + 18             VIP CARD 

Блог

Метан - Дианабол  Същност, действие/ефект и начин прием

Метан - Дианабол Същност, действие/ефект и начин прием

Метан Същност, действие/ефект и прием


Най-често ползвания анаболен стероид за мускулна маса.


В тази статия ще научите повече информация за същност, действие/ефект и начин на прием на анаболния стероид Метандростенолон(Метан). Запознайте се с най-важното около приложението на продукта, правилна дозировка, цикъл и възможни комбинации възможно най-сбито.


Същност: Метандростенолон представлява анаболен стероид за орален прием (на хапове), който е популярен сред трениращите и с имената Метан, Метандиенон и Дианабол. Това е един от най-известните орални стероиди, дори може би най-известният, които се използват от почти всеки културист поради бързите резултати на покачване на мускулна маса.


Състав: Представлява съединението 17-алфа-метил-17- бета- хидрокси-андростен- 1, 4 -диен- 3-он. Името на активната съставка в състава е Метандростенолон.


Ефект и действие при прием (цикъл) на Метандростенолон – хапчета и таблетки


Веднага след прием започва действието на Метан (Метандростенолон), което представлява стимулация на протеиновия синтез в тялото. Освен това той намалява производството на естроген, с което дава преднина на тестостерона в организма. Периодът му на полуразпад е кратък, затова е добре ако се приема доза от 40мг да е разделена на 4 приема по 10мг преди всяко хранене.


Добре е да знаете също, че Метан ароматизира. Изчиства релефа от мазнини, но най-голямото му действие е върху качването на мускулна маса и много сила. С него ще смачкате железата в залата. Интересно е, че по отношение на същност, в сравнение с Тестостерон има 200% по-силен анаболен ефект и 50% по-силен андрогенен ефект.


Ефекти

Увеличава мускулната маса и сила


След прием на Метандростенолон (Метан) ще забележите, че тялото ви става много голямо бързо и значително увеличавате мускулната си маса и сила. Това става възможно, тъй като силният анаболен стероид действа чрез задържане на азот в организма. Задържането кара да трупате маса и да ставате по-големи физически – за дълъг период от време. Очаква се за няколко седмици да качите около 10 килограма по време на цикъла до 8 седмици.


Увеличава силата значително 


Ще забележите че благодарение на същността на Метан / Дианабол се чувствате по-силни. Това наистина е така, защото анаболният стероид ви дава възможност да бъдете  много по-добри в тренировките и да използвате по-големи тежести в сериите си, което само по себе си означава по голям обем на тренировката и по голяма предпоставка за мускулен растеж, както споменахме в една от по поредните статии за мускулна маса. Съставът му стимулира растежа на мускулите и дава огромен прилив на енергия.


Стимулира много добре изгарянето на мазнини


Благодарение на засилването на метаболизма, Дианабол помага да изгорите подкожните мазнини за бърз период от време. Както споменахме в по предна статия, колкото повече мускули имате, то толкова повече мазнини горите. Тренирате по тежко и изразходвате повече енергия. 


Повишава издръжливостта


Метандиенон е много подходящ, ако искате да бъдете по-издръжливи в тренировките. Той повишава лимита на възможностите ви в залата и помага да правите все по-тежки упражнения с всеки следващ цикъл на програмата или така казано с всяка следваща тренировка. Приливът на енергия ви мотивира да постигате високи резултати и се дължи на същността и състава на този анаболен стероид.


Начин на пример / схема и дози

Как да приемам Метан? Хубаво в начина на прием на Метандростенолон (Метан / Метандиенон) е, че можете да откриете под формата на таблетки, хапчета и инжекции. Оралните стероиди са удобни за прием по всяко време, без допълнителна подготовка или нуждата да търсите някого за помощ да ви поставя инжекцията. Приемайте ги преди храната 10 - 15 минути.


Каква е дозата за приемане на Метандростенолон? За стандартна дозировка на Метандростенолон (хапчета и таблетки) се смята около 30-50 мг. на ден. Ако решите да надвишите дозировката, гледайте да не приемате повече от 60 мг. на ден и подходете отговорно. Запознайте се първо със страничните ефекти от приема на анаболни стероиди за маса и следете тялото си, за да наред всичко.


Цикъл с Метандростенолон – за качване на мускулна маса


Цикълът с Метандростенолон за покачване на мускулна маса / обем и изчистване на релефа от мазнини варира според нуждите ви и ежедневието което имате . Имайте предвид, че Метандиенон / Дианабол ароматизира и е хепатотоксичен – т.е. цикълът е неблагоприятен за черния дроб, затова повече от 8 - 9 седмици е излишно да се ползва този анаболен стероид. За 8 - 9 седмици ще останете предоволни от постигнатите резултати. Освен това по време на цикъла с Дианабол ще забележите, че задържате вода, което е напълно нормално разбира се заради състава и същността на анаболния стероид.


Някои трениращи започват с дозировка на Метан на хапчета около 20 мг дневно за период на прием между 6 - 8 седмици. С времето трениращите започват постепенно да повишават дозите (до 30 - 40 - 50 мг дневно), като през цялото време следят за действието, което Дианабол оказва върху тях и дали не се появяват странични ефекти, все пак искаме да сме здрави не само с мускулна маса.


Напомняме да взимате ежедневната доза на 2 - 3 - 4 пъти на ден, например сутрин и вечер ако са 20 мг и сутрин обед и вечер ако са 30мг. При прием на 50мг ги приемайте преди всяко хранене. Не надвишавайте цикъла над 8 - 9 седмици и следете биологичния ритъм на тялото ви. Той винаги е от значение! 


Комбинации с Метандростенолон / Метан


Много трениращи смятат, че е добре Метандростенолон да се съчетае и с други анаболни стероиди. Популярни комбинации са с Тестостерон енантат, Тестостерон Пропионат, Тестостерон сустанон, Нандролон. Консултирайте се със специалист, който да ви изготви индивидуална програма. Може да се обърнете към нас в директния чат или през формата за контакт с нас. Комбинирането е важно за баланса в тялото ви и потискане на нежелани странични ефекти. Така ще извлечете максимума и ще сте спокойни.


Прием на Метандростенолон от жени


Не се препоръчва прием на Метандростенолон от жени поради състава и същността на анаболния стероид. Почти е сигурно, че ще развиете поява на вторични мъжки полови белези и ще нарушите работата на организма си. 


Обобщение


Както отбелязахме, задържането на вода е налице при прием на Метан поради неговата същност. Затова имайте предвид, че след края на цикъла може да загубите между 2-3 килограма. За да задържите най-много от качената мускулна маса, следвайте индивидуална програма..


Програмата за излизане от цикъл с Метандростенолон е добре да започне веднага дни след последния прием до 2 -3 дни. Добре е излизането от цикъл да продължи 2 - 3 седмици, като в края на програмата намалявате дозите.


Примерна програма за излизане от цикъл


Възможно е да приемате около  25-50мг/ден Кломид или Тамоксифен. През последната седмица на програмата намалете дозите както в началото да са минимални. Хранете се здравословно, живейте природосъобразно и положете усилия да възвърнете нивата на тестостерон и цинк в тялото.


Странични ефекти от прием на Метандростенолон 


Запознайте се добре със същността и действието на този анаболен стероид за натрупване на мускулна маса - обем и сила. Част от страничните ефекти при прием на Метандростенолон включват задържане на вода, умерено увреждане на черния дроб (при Метан на таблетки), поява на гинекомастия, свръх окосмяване ако сте в по големи дози това са най-основните.



Разгледайте и други наши статии като:


Протеинова добавка или гейнър


КАК ДА ЗАВЪРТИМ ВЪГЛЕХИДРАТИТЕ


5 Коментара
Ангел Василев
Публикуван на  23/11/2022 07:05 Яка статия. Както викат хората "без зоб си микроб" така чувам в залата хаха
В. Славчев
Публикуван на  25/11/2022 09:23 Супер е статия браво. Точно с тоя на HTP качих 9 кг с един цикъл само метан пих и после свалих след цикъла 2-3кг което е явно нормално, но съм мега доволен от него.
С. Горанов
Публикуван на  25/11/2022 22:16 За качване това е топа всеки го знае 🔝
Атанас
Публикуван на  27/11/2022 20:05 Стария чичко метан. На времето като ученици не си ли правил цикъл с метан не си мъж хаха
Калин
Публикуван на  03/12/2022 09:07 Метана е чук. Яко кила качих за 7 седмици по 40мг на ден само метан и 10кг на горе.
Добави Коментар

VIP КАРТА

Направи поръчка над 150лв. и стани VIP клиент, след което ще получиш 7% отстъпка, за всяка следваща поръчка.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА КЛИЕНТИ

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН

Получавай първи информация за текущи промоции, нови артикули, новини и допълнителни отстъпки.

Email* Задължително поле!

ИНФОРМАЦИЯ ЗА КЛИЕНТИ

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН

Получавай първи информация за текущи промоции, нови артикули, новини и допълнителни отстъпки.

Email* Задължително поле!
Количката ти е празна Продължи
Количка
Междинна сума:
Отстъпка 
Отстъпка 
Виж повече
- +
Изчерпан