Работно време: 24/7  

  Безплатна доставка при поръчка над 100лв.                 Промо код STRONG5                       + 18             VIP CARD 

Вход
Вход

Работно време: 24/7  

  Безплатна доставка при поръчка над 100лв.                 Промо код STRONG5                       + 18             VIP CARD 

Блог

Винстрол (Стромба) - действие/ефект и прием

Винстрол (Стромба) - действие/ефект и прием

Winstrol(Стромба)– информация за същност и състав

Винстрол (Winstrol) представлява течен вариант на анаболния стероид Стромба (Станозолол). Това е инжекционен разтвор, който като състав представлява производно на дихидротестостерон. Приема се чрез мускулно инжектиране.

Интересен факт е, че Винстрол не задържа вода. Характеризира се с изключително висок анаболен ефект. При продължителен прием може да изсуши ставите. Има бързо действие след инжектиране, но не бива да се приема прекалено често. Друга особеност е, че анаболното действие на Винстрол е в пъти по-високо от това на Тестостерона. Не ароматизира.

В онлайн магазина на Steroids-bg.com можете да закупите висококачествен Винстрол на добра ценa. Изпробвайте го и сами се убедете в действието му.

Действие -  ефект при прием на Винстрол


Покачва мускулната маса
Винстрол дава впечатляващи резултати при нужда от покачване на мускулна маса, благодарение на уникалните си свойства и състав. Тъй като не задържа вода, резултатът е чиста мускулна маса без водна задръжка.

Изразяване на релефа и дефиниция 
 Особеното при този анаболен стероид е, че изчиства релефа и при правилни комбинации подпомага за ясно изразени мускули и вени.

Изгаря мазнините и не задържа вода
Винстрол помага за изгарянето на мазнините, така че когато сте в период на изчистване на релефа ще забележите повече от добри резултати. Освен това, премахва излишните течности от организма.

Повишава издръжливостта и силата
При правилен прием в организма настъпва прилив на енергия, който подтиква към по-голяма издръжливост и сила за изпълнение на упражненията в тренировките. 

Намалява високия глобулин (който свързва половите хормони)


Чрез намаляване на количеството глобулин в организма имате възможност да комбинирате по-добре Винстрол с други анаболни стероиди. Така ще получите още по-видими ефекти в циклите за натрупване на мускулна маса и изчистване на релеф.

 

Начин на прием и дозировка на Винстрол
 

Препоръчителният прием обхваща период до 6 седмици. Такъв курс на прием дава добър ефект, особено ако комбинирате Винстрол с по-продължително действащи естери. Популярна е дозировката от 50 мг. на ден поставя се през ден или 3 пъти седмично около 150-200мг седмично.

Много трениращи споделят за ежедневен прием, при който инжектирането става на различни места. Подходящи мускули са бицепсът, рамото, трицепсът. Преди да инжектирате, разклатете добре дозата. Все пак, за да усетите пълният ефект от действието, ви съветваме да се консултирате със специалист, който да ви изготви индивидуална програма за прием и дозировка.


Цикъл с Винстрол за качване на мускулна маса и изчистване на релеф – комбинации
 

Продължителността на цикъла с Винстрол зависи много от допълнителните препарати, с които го комбинирате, както и спрямо целите, които сте си поставили. Както вече отбелязахме по горе, Винстрол действа бързо, но не дълготрайно – затова е добре да се комбинира с естери с по-продължително действие(бавни естери). Следете за действието му, какъв ефект оказва на тялото му и регулирайте дозировката.

 

Цикъл с Винстрол за качване на мускулна маса – добри комбинации:
 

Можете да комбинирате с Тестостерон, който е по-силен андроген и минимизира генерацията на естроген. С тази комбинация ще качите чиста мускулна маса, без натрупване на вода. Това действие е от същинско значение за фитнес резултатите ви! Разбира се важен е режима на хранене и тренировките, за което може да прочетете в по предна статия на тази тема.

 

Цикъл с Винстрол за изчистване на релеф – добри комбинации:
 

За да изгорите мазнините и да изчистите релефа, може да комбинирате с неароматизиращи андрогени като Тренболон или Примоболан. Очакваният резултат е ясно очертани и напомпани мускули.
 

Винстрол или Станозолол (Стромба)

Вероятно много трениращи се чудят дали да изберат Винстрол или Станозолол (Стромба). Истината е, че главната разлика между двете е в начина на прием – а не толкова в ефекта. Станозолол (Стромба) се приема под формата на таблетки/хапчета, докато Винстрол се инжектира в мускулите. Действието е практически еднакво.

 

Някои други характеристики, които ги отличават са:

Станозолол не е чак толкова ефективен, когато се приема самостоятелно;
Ако се приема самостоятелно, Винстрол изсушава ставите – внимавайте с дозировката;
В комбинация с точните препарати, Станозолол има потенциала да даде по-добри резултати;
Някои спортисти твърдят, че Винстрол прави релефа по-изразен, отколкото Станозолол;
Тъй като Винстрол е инжекционен разтвор е препоръчително да го приемате в по-малки дози.
И все пак крайният резултат зависи от цикъла на прием, комбинациите, начина на живота, интензитета на тренировките и други странични фактори.


Излизане от цикъл с Винстрол
 

При излизане от цикъл с Винстрол не е задължително да приемате голямо количество антиестрогени. Не очаквайте и да задържате течности, тъй като както знаете, излишната течност се натрупва в тялото чрез естроген. 

Започнете с програма за излизане от цикъл с Винстрол на 3-ия ден след последната инжекция, за да нормализирате процесите в тялото си. Ако сте правили комбинации с други леки анаболни средства като Туринабол, Оксандролон и сродни в продължение на до 6 седмици, то може да направите излизане от цикъл с Кломид и Трибулус


Странични ефекти от Винстрол
 

Винстрол не задържа вода и шансовете за поява на гинекомастия или оток са минимални. Възможно е да забележите засилено усещане за апетит по време на цикъл за качване на мускулна маса и прием в комбинации с други анаболни стероиди.

Страничен ефект от приема му е сухотата в ставите, с която трябва да бъдете внимателни. Други възможни странични ефекти са омазняване на кожата, косопад, акне, повишен холестерол.

Съветваме ви да си създадете програма на прием след консултация с професионалист, за да бъдете сигурни в действието на Винстрол.



Разгледайте и други наши статии като:


3 Коментара
Христо Янков
Публикуван на  24/11/2022 07:23 Супер статия. Взимам Стромба и съм бомба 🔝
Мирослав Маринов
Публикуван на  26/11/2022 07:27 Аз си пия на хапчета на HTP по 60мг на ден на 3 приема за по два месеца цикъл и съм много доволен. Не обичам да се боцкам аз и с хаповете ми е супер стоя по чист и твърд с нея. Стромба си е супер според мен лично.
Димитър Христов
Публикуван на  02/12/2022 18:50 Тая на military също е много добра много съм доволен от нея много ме изчисти.Топ онлайн магазин.
Добави Коментар

VIP КАРТА

Направи поръчка над 150лв. и стани VIP клиент, след което ще получиш 7% отстъпка, за всяка следваща поръчка.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА КЛИЕНТИ

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН

Получавай първи информация за текущи промоции, нови артикули, новини и допълнителни отстъпки.

Email* Задължително поле!

ИНФОРМАЦИЯ ЗА КЛИЕНТИ

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН

Получавай първи информация за текущи промоции, нови артикули, новини и допълнителни отстъпки.

Email* Задължително поле!
Количката ти е празна Продължи
Количка
Междинна сума:
Отстъпка 
Отстъпка 
Виж повече
- +
Изчерпан